saapuminenKonsertteja pidetään eri puolilla Turkua, joten konserttipaikan sijaintiin ja reittiin kannattaa tutustua hyvissä ajoin. Jos lunastat tai ostat lippuja konserttipaikalta, kannattaa paikalla olla puoli tuntia ennen konsertin alkua. Lipunmyynti konserttipaikalla alkaa tuntia ennen tilaisuuden alkua.

 

 

kuvaaminen

Valokuvaaminen ja ääni- tai kuvatallentaminen ei ole sallittua konserttien aikana, sillä se voi häiritä sekä esiintyjien että kuulijoiden keskittymistä. Matkapuhelimen virta tulee kytkeä pois esityksen ajaksi, sillä se saattaa häiritä äänitekniikkaa.

 

 

lasi

Joissain konserttipaikoissa (mm. Konserttitalo, Logomo ja Sigyn-sali) tarjoilun konsertin väliajalle voi varata etukäteen. Lisätietoja konserttipaikkojen omilta internetsivuilta.

 

 

 

liikuntarajLiikuntarajoitteiset pääsevät lähes kaikkiin konserttipaikkoihin. Poikkeuksena ovat konsertit, joiden yhteydessä järjestetään opastettuja kierroksia ja kuljetuksia. Pyörätuolissa istuvan tai näkövammaisen kuuntelijan saattajan lippu ilmainen.

 

 

lapsetMusiikkijuhlilla on joka vuosi erityisesti lapsille ja koko perheelle suunnattua ohjelmaa. Lapset ovat tervetulleita myös muihin konsertteihin. Konsertin pituus kannattaa ottaa huomioon ja miettiä, soveltuuko konsertin sisältö lapselle. Alaikäiset pääsevät myöhään alkaviin tai ravintolatiloissa pidettäviin konsertteihin aikuisen seurassa.

 

 

loytotavaratLöytötavaran löytäneitä pyydetään olemaan yhteydessä konserttipaikan vahtimestareihin tai kysymään neuvoa Turun musiikkijuhlien henkilökunnalta. Kadonneita tavaroita voi kysellä Turun musiikkijuhlien toimistolta tai konserttipaikalta.