INFO

Saapuminen

saapuminenKonsertteja pidetään eri puolilla Turkua, joten konserttipaikan sijaintiin ja reittiin kannattaa tutustua hyvissä ajoin. Suosittelemme, että saavut viimeistään 15 min ennen konsertin alkua, jotta kaikki ehtivät löytää paikkansa. Jos lunastat tai ostat lippuja konserttipaikalta, kannattaa paikalla olla puoli tuntia ennen konsertin alkua. Lipunmyynti konserttipaikalla alkaa tuntia ennen tilaisuuden alkua.

 

Kuvaaminen ja matkapuhelimet

kuvaaminen

Valokuvaaminen ja ääni- tai kuvatallentaminen ei ole sallittua konserttien aikana, sillä se voi häiritä sekä esiintyjien että kuulijoiden keskittymistä. Matkapuhelimen virta tulee kytkeä pois esityksen ajaksi, sillä se saattaa häiritä äänitekniikkaa.

 

 

Väliaikatarjoilu

lasi

Joissain konserttipaikoissa (mm. Konserttitalo, Logomo ja Sigyn-sali) tarjoilun konsertin väliajalle voi varata etukäteen. Lisätietoja konserttipaikkojen omilta internetsivuilta.

 

 

Liikuntarajoitteiset

liikuntarajLiikuntarajoitteiset pääsevät lähes kaikkiin konserttipaikkoihin. Poikkeuksena ovat konsertit, joiden yhteydessä järjestetään opastettuja kierroksia ja kuljetuksia. Jos pyörätuolissa istuvalla tai näkövammaisella kuuntelijalla tulee olla mukana saattaja, on tämän lippu ilmainen.

 

 

Lapset ja alaikäiset

lapsetTurun musiikkijuhlilla on joka vuosi erityisesti lapsille ja koko perheelle suunnattua ohjelmaa. Lapset ovat tervetulleita myös muihin konsertteihin. Konsertin pituus kannattaa ottaa huomioon ja miettiä, soveltuuko konsertin sisältö lapselle. Aikuinen, jonka seurassa lapsi saapuu konserttiin, on lapsesta vastuussa. Alaikäiset pääsevät myöhään alkaviin tai ravintolatiloissa pidettäviin konsertteihin aikuisen seurassa.

 

Löytötavarat

loytotavaratLöytötavaran löytäneitä pyydetään olemaan yhteydessä konserttipaikan vahtimestareihin tai kysymään neuvoa Turun musiikkijuhlien henkilökunnalta. Kadonneita tavaroita voi kysellä Turun musiikkijuhlien toimistolta tai konserttipaikalta.